Välkommen till Pershagens Båtklubb

Den lilla natursköna båtklubben i Saltsjöns inlopp till Mälaren!

Aktuellt, se länk här, senaste uppdatering 2018-10-16

Arbetsplikt 2018

Som klubben informerade i informationsbrevet som skickades ut den 7/10, så planerar klubben att ha en arbetsdag söndagen den 21/10. Vi kommer att sätta igång kl 14.00.

Arbete som kommer att göras då är allmän upprensning av skräp och bråte vid vinterplatsområdet (slipen). Där finns och sly och växtlighet som behöver röjas och rensas. En container kommer att tas dit för att kasta skräpet i, dock inte växtlighet som har rensats!

Vid bryggan kommer det också att finnas en del att göra, t.ex. oljning av planket vid entrén.

Men alla samlas först vid klubbhuset på vinterplatsområdet kl 14.00. Klubben bjuder på grillad korv när arbetet är färdigt.

För att kunna planera allting så vill vi att man anmäler sin närvaro genom att maila ett svar med sitt namn till info@pershagensbatklubb.se.

OBS! Ta gärna med verktyg för att kunna utföra nämnda arbeten.

En intressant artikel från Båtliv är upplagd under Dokument.
Den handlar om tänkvärda saker som gäller för en ideell förening som vår, läs den gärna!

Pershagens båtklubb på Facebook

Bryggplatser

För att få bryggplats erfordras medlemskap. Ansökan om medlemskap sker genom att fylla i och skicka in ett elektroniskt formulär som finns under menyn "MEDLEM".

Se mer info under "BRYGGAN" i menyn "BÅTAR".